Соковитий і ніжний стейк з яловичини з розмарином

стейк з яловичини з розмарином

Яскравий аромат домашньому яловичому стейку додасть розмарин. Подавайте таке блюдо до обіду або вечері, доповнивши його будь-якими відповідними гарнірами. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити звичне меню.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти. Яловичу вирізку ділимо на стейки.
  • Далі яловичину промиваємо під водою і обтираємо паперовим рушником.
  • Натираємо продукт сіллю і меленим перцем.
  • Поливаємо оливковою олією.
  • Після цього м’ясні шматки перекладаємо на сковороду і смажимо з обох сторін по 4 хвилини.
  • Доповнюємо м’ясо вершковим маслом.
  • Кладемо в сковороду часник для аромату. Готуємо стейки з боків.
  • Доповнюємо їх розмарином і готуємо ще 2 хвилини.
  • Після цього продукт перекладаємо в фольгу разом з розмарином, щільно обгортаємо і даємо настоятися не менше 5 хвилин.

Соковиті і ароматні яловичі стейки готові. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь