Дріжджова ватрушка з сиром і малиною в духовці

Сирно-малинова начинка в здобній ватрушці – ідеальний рецепт для літнього чаювання: ягоди надають десерту кислинку і більш насичений смак і аромат. Готується така випічка досить швидко і не вимагає особливих навичок в кулінарії.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 25 хвДрук
  • Трохи розм’якшене при кімнатній температурі масло збивається з цукром і однією щіпкою солі, поки маса не стане пишною. Поступово вбивають яйця і продовжують збивати масу.
  • Борошно змішати з розпушувачем і поступово з’єднати з масляною сумішшю.
  • Форму для випікання вистилають пергаментом, який трохи змащують вершковим маслом і присипають борошном.
  • Малину акуратно посипають крохмалем і обережно розподіляють її по поверхні ягід.
  • Яйця збивають з двома видами цукру – звичайним і ванільним, додають сир і добре збивають масу за допомогою блендера.
  • У підготовлену форму акуратно викладають тісто, розрівнюють його і формують бортики. В середину розподіляють начинку з сиру, а після того, як її разравняют, кладуть ягоди малини рівномірно по всій сирній масі.
  • Ватрушку ставлять в духову шафу, який розігріли до 180 градусів, і тримають до готовності приблизно 45-55 хвилин.

Перед подачею випічку краще повністю остудити, щоб начинка при розрізанні на порції не розтікалася.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь