Пухирчасті чебуреки з тістом на мінеральній воді

чебуреки з тістом на мінеральній воді

Просте і швидке тісто для домашніх чебуреків виходить на мінеральній воді. Поживне частування порадує хрусткою скоринкою і приємним рум’янцем. Пригостіть близьких ароматним гарячим блюдом!

Інгредієнти
Порції: +16
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • У глибоку тарілку вливаємо мінеральну воду. Розбиваємо в неї яйце і ретельно збовтуємо рідину до однорідного кольору.
  • Сюди ж просіваємо борошно і додаємо сіль. Починаємо розмішувати масу.
  • Довго і ретельно розминаємо тісто руками. Отримуємо щільний ком і залишаємо його на час відпочивати в кімнатній температурі.
  • В цей час підготуємо м’ясну начинку. Розмішуємо розморожений фарш з сіллю і дрібно порубаною ріпчастою цибулею.
  • Повертаємося до тіста. Поділяємо кому на дрібні частини, розгортаємо їх і наповнюємо фаршем. Скріплюємо краї і ліпимо чебуреки.
  • Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Опускаємо в киплячий продукт чебуреки і підрум’янюємо їх з кожної зі сторін.

Викладаємо хрустке частування з м’ясною начинкою на тарілку і подаємо до столу. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь