Покроковий рецепт приготування хрустких чебуреків на кефірі

хрусткі чебуреки на кефірі

Порадуйте близьких хрустким частуванням з апетитною м’ясною начинкою. Приготуйте домашні чебуреки на ніжному кефірному тісті. Готову страву подавайте з улюбленими соусами!

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Вливаємо кефір в глибоку миску і сюди ж розбиваємо куряче яйце. Розмішуємо до однорідності.
  • У масу просіваємо борошно і додаємо сіль. Знову починаємо розмішувати.
  • Коли тісто стане більш густим, викладаємо його на стіл і починаємо вимішувати руками.
  • Тривало розминаємо тісто руками, поки з нього не вийде пишний і щільний ком.
  • Підготуємо і начинку. У розморожений м’ясний фарш додаємо сіль, перець і подрібнену цибулю. Розмішувати.
  • Тісто поділяємо на невеликі шматки, потім розгортаємо їх в тонкі пластинки. Вирізаємо з продукту рівні кола.
  • На половинку кожного кола тонким шаром викладаємо м’ясну начинку. Складаємо продукт навпіл і скріплюємо краї виделкою.
  • Нагріваємо з олією сковороду. Обсмажуємо чебуреки на помірному вогні до яскравої скоринки.

Викладаємо гаряче блюдо по тарілках і подаємо його до столу. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь