Швидкий і простий рецепт пісочного печива з горіхами

рецепт пісочного печива з горіхами

Ароматне, свіже печиво з горіхами – це справжнє диво. Аромат під час випічки цих ласощів зігріє ваш будинок і наповнить його затишком. Приготуйте це дивовижне печиво на дозвіллі, як раз, щоб поласувати домашнім солоденьким на вихідних.

Інгредієнти
Порції: +24
Кроки
55 хвДрук
  • Поставте духовку розігріватися до 180 градусів, а в цей час почніть готувати тісто для печива.
  • Візьміть обсмажені горішки і подрібніть їх в чаші блендера або порубати їх ножем на дрібні шматочки.
  • Вершкове масло, яке потрібно попередньо розм’якшити, збийте з цукром до утворення ніжної пишної кремової маси.
  • Після цього додайте в борошно дрібку солі, розпушувач і просійте ці інгредієнти через дрібне сито. Просівайте прямо в миску з масляною основою, після чого почніть вимішувати тісто. Горіхи теж всипте в тісто і продовжуйте вимішувати його до однорідності.
  • Тісто розберіть на шматочки однакового розміру, скачайте з нього кульки і сформуйте з кожної кульки коржі. Їх розмістіть на пекарським папері, розстеленому по деко.
  • Духовку розігрійте до 180 градусів і помістіть в неї деко. Випікайте печиво до повної готовності протягом двадцяти хвилин.

Гаряче готове печиво вийміть з духовки, присипте цукровою пудрою і викладіть на блюдо – остигати.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь