Покроковий рецепт приготування яєчні з сиром і ковбасою

Смачний і ситний сніданок, який зарядить вас енергією на весь день. Звичний смак яєчні приємно доповнений ковбасою і твердим сиром, що додасть звичній страві новизни. Доповнити цей рецепт можна подачею з овочами або гарніром.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Готуємо необхідні продукти.
  • Нарізаємо ковбасу спочатку кільцями, а потім четвертинками.
  • Ставимо на плиту сковороду, наливаємо олію. Нагріваємо і викладаємо смажитися ковбасу.
  • Дрібно нарізаємо зелень, поки ковбаса обсмажується.
  • Акуратно по одному вбиваємо яйця в миску, щоб не пошкодити жовток.
  • Обережно вливаємо яйця на сковороду. Спочатку смажимо на великому вогні, а потім зменшуємо, щоб білок не поширився по всій сковороді.
  • Поки яйця смажаться, натираємо сир.
  • Яйця солимо, приправляємо спеціями за смаком. Зверху посипаємо сиром так, щоб він встиг розплавитися.
  • Готову яєчню залишаємо на сковороді, поки білок не стане молочно-білого кольору.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь