Смачний і ситний сніданок, який зарядить вас енергією на весь день. Звичний смак яєчні приємно доповнений ковбасою і твердим сиром, що додасть звичній страві новизни. Доповнити цей рецепт можна подачею з овочами або гарніром.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 8 шт.
- Сир твердий 100 гр.
- Ковбаса напівкопчена 200 гр.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Спеції та Приправи за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
Кроки
- Готуємо необхідні продукти.
- Нарізаємо ковбасу спочатку кільцями, а потім четвертинками.
- Ставимо на плиту сковороду, наливаємо олію. Нагріваємо і викладаємо смажитися ковбасу.
- Дрібно нарізаємо зелень, поки ковбаса обсмажується.
- Акуратно по одному вбиваємо яйця в миску, щоб не пошкодити жовток.
- Обережно вливаємо яйця на сковороду. Спочатку смажимо на великому вогні, а потім зменшуємо, щоб білок не поширився по всій сковороді.
- Поки яйця смажаться, натираємо сир.
- Яйця солимо, приправляємо спеціями за смаком. Зверху посипаємо сиром так, щоб він встиг розплавитися.
- Готову яєчню залишаємо на сковороді, поки білок не стане молочно-білого кольору.
Приємного апетиту!