Покроковий рецепт приготування молочного супу з картоплею

Для більшості людей молочний суп – це солодке блюдо, яке частіше готують з макаронами або рисом. Ми пропонуємо приготувати більш цікавий варіант молочного супу з картоплею. Такий молочний суп здорово урізноманітнює ваш раціон.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Картоплю очистіть, помийте, наріжте великими часточками. Викладіть картоплю в каструлю, залийте водою і зваріть до готовності.
  • Коли картопля буде готова, злийте картопляний відвар в окрему ємність, він стане в нагоді пізніше. Розімніть картоплю в пюре.
  • Очистіть цибулю і моркву. Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте цибулю і моркву на олії до м’якості, потім перекладіть зажарку до пюре.
  • У каструлю влийте молоко, доведіть його до кипіння і розбавте картопляним відваром в пропорції 1 до 1. Після цього влийте молочну суміш в картопляне пюре. Додайте в пюре стільки рідини, щоб отримати суп бажаної консистенції. У молочний суп додайте подрібнений часник і зелень.

Молочний суп з картоплею готовий, можна розливати його по тарілках і подавати до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь