Курячий суп з вермішеллю і засмажкою в домашніх умовах

Легкий, ароматний, а головне – смачний суп, приготований на курячому бульйоні з додаванням вермішелі і овочів. Таке перше блюдо дозволить насититися до самого вечора і не витрачатись на сухі перекушування. Завдяки картоплі, макаронам і наваристому бульйону – блюдо виходить дуже ситним, але менш калорійним, ніж супи, приготовані на основі іншого м’яса.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Приготуємо бульйон – курку розрізаємо на досить великі шматки, заливаємо двома з половиною літрами холодної води і на середньому вогні доводимо до кипіння.
  • Варимо близько 25-30 хвилин, постійно знімаючи піну – для прозорості.
  • Приступимо до підготовки овочів. Цибулю “звільняємо” від лушпиння і нарізаємо дрібним кубиком.
  • Морквину очищаємо і натираємо на середній або крупній тертці.
  • З картоплі знімаємо шкірку і нарізаємо брусочками середньої товщини.
  • Для засмажки розпжаоюємо кілька ложок рослинної олії і пасеруємо цибулю близько 4-5 хвилин до прозорого кольору.
  • Після засипаємо моркву, гарненько перемішуємо і продовжуємо підготовку ще 5 хвилин.
  • Поки ми займалися овочами – приготувався бульйон. М’ясо обережно виймаємо і залишаємо остигати, а в киплячий бульйон засипаємо нарізану картоплю.
  • Слідом відправляємо ароматну зажарку і варимо 15 хвилин.
  • Курку відокремлюємо від кісток і нарізаємо або руками розбираємо на волокна.
  • Подрібнене м’ясо повертаємо в каструлю.
  • Коли суп майже готовий – всипаємо вермішель і ретельно розмішуємо, для того, щоб нічого не злиплося. Варимо згідно з інструкцією на упаковці з вермішеллю. На свій смак досолюємо і перчимо.

Як тільки макарони зварилися – знімаємо з плити і розливаємо по піалах.

Перед подачею прикрашаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею і пригощаємо близьких.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь