Суп з свіжих білих грибів та вермішелі

Абсолютно вегетаріанський суп з овочів, грибів і вермішелі сподобається тим, хто не любить супи на жирних м’ясних бульйонах. Він не дуже калорійний, підійде також тим, хто слідкує за своєю фігурою.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 76 ккал
Білки: 1.0 г
Жири: 5.7 г
Вуглеводи: 5.1 г
Кроки
55 хвДрук
  • Готувати суп зі свіжих білих грибів та вермішелі легко! Гриби перебрати, почистити та помити у холодній воді. Відібрати потрібну для супу кількість білих грибів середнього розміру.
  • У каструлю, де варитиметься суп, влити 2-3 ст.л. олії без запаху.
  • Моркву почистити, помити, нарізати півкружечками і додати в киплячу олію.
  • Цибулю помити, почистити і нарізати на кілька частин, додати до моркви, перемішати. Обсмажувати овочі до прозорості цибулі.
  • Білі гриби нарізати невеликими шматочками і додати до овочів у каструлю, смажити до готовності грибів на вогні нижче середнього.
  • Картоплю почистити, помити та порізати тонкими сегментами.
  • Додати в каструлю до овочів та грибів картоплю, залити все холодною водою, тоді гриби будуть віддавати свій аромат у бульйон.
  • Коли суп закипить, додати до смаку сіль.
  • Готувати суп ще близько 10-15 хв. За 5 хв. до закінчення варіння покласти в суп жменю вермішелі, а також за бажанням дрібно нарізаний кріп.

Дати супу охолонути до теплого стану, і можна подавати його зі сметаною та свіжою зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь