Наваристий і ситний суп можна приготувати всього лише з декількох курячих крилець і найдоступніших овочів. Приготування займає мінімум часу, а результатом будуть задоволені всі, хто спробує таке перше блюдо.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячі крильця 4 шт.
- Вода 2 л.
- Морква 1 шт.
- Вермішель 150 гр.
- Сіль за смаком
- Трави прованські 1 ч. л.
Кроки
- Починаємо з підготовки інгредієнтів: м’ясо розморожуємо і промиваємо під струменем води.
- Крильця перекладаємо в каструлю, об’ємом близько 3 літрів, заливаємо холодною водою і варимо бульйон протягом 20-25 хвилин.
- Займемося овочами. Морква очищаємо від шкірки і нарізаємо кружечками або натираємо на крупній тертці.
- У наваристий бульйон додаємо на свій смак сіль і ложечку прованських спецій.
- Потім птицю акуратно виймаємо, а в каструлю всипаємо дрібну вермішель або поламані руками спагетті.
- Нарізану моркву відправляємо слідом за макаронами.
- Продовжуємо варіння протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи вміст посуду.
Готовий супчик розливаємо по тарілках і за бажанням прикрашаємо листочками свіжої петрушки. Приємного апетиту!