Дуже смачний суп з курячих крилець з вермішеллю

суп з курячих крилець з вермішеллю

Наваристий і ситний суп можна приготувати всього лише з декількох курячих крилець і найдоступніших овочів. Приготування займає мінімум часу, а результатом будуть задоволені всі, хто спробує таке перше блюдо.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Починаємо з підготовки інгредієнтів: м’ясо розморожуємо і промиваємо під струменем води.
  • Крильця перекладаємо в каструлю, об’ємом близько 3 літрів, заливаємо холодною водою і варимо бульйон протягом 20-25 хвилин.
  • Займемося овочами. Морква очищаємо від шкірки і нарізаємо кружечками або натираємо на крупній тертці.
  • У наваристий бульйон додаємо на свій смак сіль і ложечку прованських спецій.
  • Потім птицю акуратно виймаємо, а в каструлю всипаємо дрібну вермішель або поламані руками спагетті.
  • Нарізану моркву відправляємо слідом за макаронами.
  • Продовжуємо варіння протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи вміст посуду.

Готовий супчик розливаємо по тарілках і за бажанням прикрашаємо листочками свіжої петрушки. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь