Маринована капуста швидкого приготування на 3-х літрову банку

Відмінний рецепт швидкого приготування маринованої капусти. До вживання вона буде готова вже через 10 годин, а смак виходить приємний і кисло-солодкий. Даний рецепт розрахований на 3-х літрову банку.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
11 год 0 хвДрук
  • Нарізаємо капусту середніми за розміром шматочками.
  • Очищаємо моркву і часник. Нарізаємо їх невеликими шматочками.
  • Викладаємо капусту в банку, пересипаємо її часником, морквою, коріандром і шматочками лаврового листа.
  • Таким чином, заповнюємо всю банку.
  • Приступаємо до маринаду. Доводимо воду до кипіння, додаємо цукор, сіль і рослинну олію. Доводимо суміш до кипіння і далі варимо її на слабкому вогні близько 3 хвилин. Вливаємо оцет, знову доводимо рідину до кипіння і відразу вимикаємо вогонь.
  • Заливаємо маринадом капусту, поки він ще не охолов.
  • Прикриваємо банку кришкою і залишаємо її остигати. Коли капуста охолоне до кімнатної температури, закриваємо кришку і поміщаємо капусту в холодильник.

Після закінчення 10 годин капуста остаточно замаринується і буде готова до зберігання і вживання.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь