Як заготовити на зиму варення з ревеню і малини

Під час заготовок на зиму саме час поповнити кулінарну книгу новими рецептами. Яскрава і смачна заготівля на зиму вийде з ревеню і малини. Варення має ніжний смак, красивий колір і виражений малиновий аромат.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Ревінь помийте, зніміть тонку плівку і прокрутіть його через м’ясорубку.
  • Яблука помийте, очистіть від шкірки і також перейдіть через м’ясорубку. З’єднайте пюре з яблук і ревеню, поставте на повільний вогонь і варіть 20 хвилин.
  • Малину переберіть, помийте і перекладіть в окрему каструлю, вийте воду і варіть 3-5 хвилин.
  • Малинову масу протріть через сито і додайте в варення з яблук і ревеню.
  • У варення додайте цукор, перемішайте, проваріть 10 хвилин від кипіння і остудіть.
  • Повторно поставте варення на вогонь, закип’ятіть і варіть 5 хвилин. Після цього розкладіть його по банках.

Зберігайте в прохолодному місці.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь