Домашнє цукрове печиво в духовці – це простий і швидкий спосіб порадувати домашніх смачним десертом до чаю. Таке печиво виходить дуже смачним і тане в роті. Обов’язково спробуйте приготувати його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 300 гр.
- Молоко коров’яче ⅓ ст.
- Масло вершкове 100 гр.
- Дріжджі швидкодіючі 5 гр.
- Цукор-пісок ½ ст.
- Рослинна олія для змащування
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
- У тепле молоко висипаємо дріжджі. Ми залишаємо на 5 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
- В окремому посуді розтоплюємо вершкове масло.
- З’єднуємо масло з дріжджовою сумішшю. Сюди ж просіваємо борошно через дрібне сито.
- Замішуємо щільне однорідне тісто.
- Розкачуємо заготовку в тонкий пласт, вирізаємо з нього за допомогою формочок печиво.
- Обвалюємо печиво в цукрі і перекладаємо його на деко, змащене олією. Випікаємо 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Домашнє цукрове печиво в духовці готове. Подавайте до столу!