Домашнє цукрове печиво в духовці

Домашнє цукрове печиво в духовці – це простий і швидкий спосіб порадувати домашніх смачним десертом до чаю. Таке печиво виходить дуже смачним і тане в роті. Обов’язково спробуйте приготувати його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
  • У тепле молоко висипаємо дріжджі. Ми залишаємо на 5 хвилин, щоб дріжджі активувалися.
  • В окремому посуді розтоплюємо вершкове масло.
  • З’єднуємо масло з дріжджовою сумішшю. Сюди ж просіваємо борошно через дрібне сито.
  • Замішуємо щільне однорідне тісто.
  • Розкачуємо заготовку в тонкий пласт, вирізаємо з нього за допомогою формочок печиво.
  • Обвалюємо печиво в цукрі і перекладаємо його на деко, змащене олією. Випікаємо 10 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Домашнє цукрове печиво в духовці готове. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь