Шоколадне цукрове печиво з какао – це оригінальне кулінарне рішення для вашого домашнього чаювання. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням. Таке печиво вийде дуже ніжним і тане в роті. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 750 гр.
- Какао 135 гр.
- Масло вершкове 450 гр.
- Сіль 1 ч. л.
- Цукор-пісок 250 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Цукор коричневий 230 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- У глибокій мисці з’єднуємо всі сухі інгредієнти, крім цукру. Перемішуємо їх віночком.
- В окремому посуді з’єднуємо розм’якшене вершкове масло з двома видами цукру. Добре все збиваємо міксером близько 5 хвилин.
- Розбиваємо в масляну суміш курячі яйця.
- Продовжуємо збивати до з’єднання масла з яйцями.
- Висипаємо сюди суху заготовку.
- Замішуємо вміст до утворення гладкого щільного кома.
- Ділимо тісто на частини, можна навпіл або на чверті. Перекладаємо кожну частину тіста на харчову плівку, загортаємо його.
- Потім перетворюємо кожен ком в акуратний корж. Прибираємо продукт в холодильник на 45 хвилин.
- Розкачуємо ком в тонкий пласт і кладемо його на пергамент. Прибираємо в морозильну камеру на 15 хвилин.
- Вирізаємо з тіста акуратне печиво, після випікаємо його в розігрітій до 160 градусів духовці 10 хвилин.
Шоколадне цукрове печиво з какао готове. Пригощайтеся!