Сирно-цукрове печиво – це швидкий і нескладний спосіб порадувати домашніх апетитною випічкою до чашечки гарячого чаю. Таке печиво виходить дуже смачним, ніжним і апетитним. Обов’язково спробуйте приготувати його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 400 гр.
- Кисломолочний сир 11% ½ кг.
- Масло вершкове 300 гр.
- Цукор-пісок 150 гр.
- Розпушувач 10 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Гарненько перетираємо сир і з’єднуємо його з розтопленим вершковим маслом.
- Висипаємо сюди просіяне борошно і розпушувач.
- Замішуємо туге однорідне тісто.
- Тонко розгортаємо кому тіста і вирізаємо з нього акуратні гуртки.
- Мачає гуртки з усіх боків в цукор. Складаємо їх спершу на половинки, а після ще вдвічі.
- Випікаємо частування близько 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.
Сирно-цукрове печиво готове. Пригощайтеся!