Що може бути смачніше відомого салату цезар? Тільки цезар із лососем! Спробуйте морепродукт у класичному рецепті закуски, і ви точно не пошкодуєте.
Інгредієнти
Порції: –+
- Білий хліб 2 скибочки
 - Лосось 300 гр.
 - Черрі 250 гр.
 - Листовий салат 1 пакет
 - Олія оливкова для смаження
 - Для заправки:
 - Яєчний жовток 2 шт.
 - Гірчиця французька 1 ст. л.
 - Часник 2 зуб.
 - Лимонний сік 1 ст. л.
 - Олія оливкова 3 ст. л.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений за смаком
 
На порцію
Калорії: 246 ккал
Білки: 9.9 г
Жири: 21.6 г
Вуглеводи: 2.9 г
Кроки
- Готувати салат з лососем легко! Білий хліб нарізаємо на маленькі кубики. Викладаємо їх на обмазане олією деко. Готуємо сухарі в духовці 7 хвилин при температурі 180 градусів.
 - Приготуємо соус. Для цього ретельно збиваємо яєчні жовтки, змішуємо їх гірчицею, подрібненим часником, соком лимона, оливковою олією, сіллю та перцем. Знову збиваємо. Щоб якнайшвидше отримати однорідну масу, можна скористатися блендером.
 - Помідори ділимо на часточки. Розмір – на вашу думку. Невеликі чері можна просто розрізати навпіл. Лосось також заздалегідь готуємо. Його ми ріжемо на невеликі частини.
 - Листя салату промиваємо та викладаємо в порційні тарілки.
 - До салату додаємо чері, рибу та сухарі. Трохи заправляють зверху та пармезан, нарізаний тонкими пластами. Для зручності сир можна пропустити через велику тертку.
 
Страва готова до подачі. Смачного!


