Що може бути смачніше відомого салату цезар? Тільки цезар із лососем! Спробуйте морепродукт у класичному рецепті закуски, і ви точно не пошкодуєте.
Інгредієнти
Порції: –+
- Білий хліб 2 скибочки
- Лосось 300 гр.
- Черрі 250 гр.
- Листовий салат 1 пакет
- Олія оливкова для смаження
- Для заправки:
- Яєчний жовток 2 шт.
- Гірчиця французька 1 ст. л.
- Часник 2 зуб.
- Лимонний сік 1 ст. л.
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 246 ккал
Білки: 9.9 г
Жири: 21.6 г
Вуглеводи: 2.9 г
Кроки
- Готувати салат з лососем легко! Білий хліб нарізаємо на маленькі кубики. Викладаємо їх на обмазане олією деко. Готуємо сухарі в духовці 7 хвилин при температурі 180 градусів.
- Приготуємо соус. Для цього ретельно збиваємо яєчні жовтки, змішуємо їх гірчицею, подрібненим часником, соком лимона, оливковою олією, сіллю та перцем. Знову збиваємо. Щоб якнайшвидше отримати однорідну масу, можна скористатися блендером.
- Помідори ділимо на часточки. Розмір – на вашу думку. Невеликі чері можна просто розрізати навпіл. Лосось також заздалегідь готуємо. Його ми ріжемо на невеликі частини.
- Листя салату промиваємо та викладаємо в порційні тарілки.
- До салату додаємо чері, рибу та сухарі. Трохи заправляють зверху та пармезан, нарізаний тонкими пластами. Для зручності сир можна пропустити через велику тертку.
Страва готова до подачі. Смачного!