Салат Цезар з лососем

Що може бути смачніше відомого салату цезар? Тільки цезар із лососем! Спробуйте морепродукт у класичному рецепті закуски, і ви точно не пошкодуєте.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 246 ккал
Білки: 9.9 г
Жири: 21.6 г
Вуглеводи: 2.9 г
Кроки
20 хвДрук
  • Готувати салат з лососем легко! Білий хліб нарізаємо на маленькі кубики. Викладаємо їх на обмазане олією деко. Готуємо сухарі в духовці 7 хвилин при температурі 180 градусів.
  • Приготуємо соус. Для цього ретельно збиваємо яєчні жовтки, змішуємо їх гірчицею, подрібненим часником, соком лимона, оливковою олією, сіллю та перцем. Знову збиваємо. Щоб якнайшвидше отримати однорідну масу, можна скористатися блендером.
  • Помідори ділимо на часточки. Розмір – на вашу думку. Невеликі чері можна просто розрізати навпіл. Лосось також заздалегідь готуємо. Його ми ріжемо на невеликі частини.
  • Листя салату промиваємо та викладаємо в порційні тарілки.
  • До салату додаємо чері, рибу та сухарі. Трохи заправляють зверху та пармезан, нарізаний тонкими пластами. Для зручності сир можна пропустити через велику тертку.

Страва готова до подачі. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь