Оселедець під шубою з желатином

Оселедець під шубою з желатином відрізняється від класичної подачі, своїм зовсім дивовижним зовнішнім виглядом, який викликає безліч запитань і викликає захоплення, бо таким сервіруванням можуть похвалитися далеко не всі господині. Почнемо!

Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Вказану кількість майонезу та сметани видавлюємо в сотейник.
  • Компоненти пробиваємо блендером і нагріваємо до 40-45 градусів, додаємо желатин швидкорозчинний і через 10 хвилин ще раз проходимося блендером.
  • Попередньо відварені овочі та яйця очищаємо.
  • Усі овочі ріжемо кубиками середнього розміру. Буряк заливаємо четвертою частиною заливки та розмішуємо.
  • Глибоку форму вистилаємо плівкою, викладаємо бурякову масу – прибираємо до застигання холодильник.
  • Рибу ріжемо кубиками і поєднуємо з ріпчастою або зеленою цибулею і рідкою заправкою – виливаємо на буряк. Кожен компонент слід змішати із заправкою і лише потім відправляти до салату.
  • Далі, картопля та морква.
  • Заготівлю прибираємо в холодильник щонайменше на три години для застигання.
  • Після закінчення часу форму акуратно перевертаємо, знімаємо плівку.

Подаємо до столу та насолоджуємося. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь