Сирні рогалики з повидлом

Сирні рогалики з повидлом – це частування, яке прикрасить ваш святковий стіл або легко урізноманітнить ваше сімейне чаювання. Ніжне тісто, приготоване на основі сиру, відмінно гармонує з повидлом, а також посипанням із цукрової пудри та листочків свіжої м’яти.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Для прискорення процесу та власної зручності викладаємо все необхідне на робочий стіл.
  • Заморожене вершкове масло подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами.
  • В іншу ємність просіюємо борошно і додаємо масляну стружку, яйце, сир, два види цукру та сіль.
  • Перемішуємо до однорідності і збираємо в кульку.
  • Загортаємо в плівку або укладаємо в пакет, відправляємо на 60 хвилин у холодильну камеру.
  • Охолоджене тісто ділимо на 4 частини, кожну розкочуємо в тонкий круглий коржик. Розрізаємо на трикутні сегменти.
  • Викладаємо повидло так, як показано на фото і згортаємо, починаючи з частини з начинкою.
  • Заготовки переносимо на лист, вистелений пергаментом. Змащуємо розбитим яйцем і прибираємо в духовку: 30-40 хвилин при температурній відмітці 180 градусів.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь