Домашні нагетси з свинини

Домашні нагетси зі свинини займуть півгодини вашого часу на виконання. Страву готують для щоденного вживання або особливої події. Ситна закуска залишається апетитною навіть після остигання. Із зеленню та овочами нагетси зникають швидше, ніж готуються. Тому слід готувати подвійну, а то й потрійну порцію, щоб кожен зміг скуштувати дивовижне частування.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Збираємо інгредієнти. Свинину зачищаємо від плівок та обполіскуємо. Застосувавши серветки, насухо промокуємо.
  • Нарізаємо м’ясо спочатку вздовж, потім кожний стейк смужками. Дотримуємося розмірності, щоб страва виглядала привабливо та апетитно.
  • Переклавши заготовки в ємність, розбиваємо до них яйце. Приправляємо спеціями та прянощами на розсуд. Можна зробити навпаки – збовтати яйце з приправами, а потім “скупати” нарізку.
  • Перемішуємо продукти, щоб кожен шматочок покрився яєчною сумішшю.
  • Насипаємо сухарі в окремий посуд. Перекладаємо м’ясо і по черзі паніруємо кожен шматочок свинини, повертаючи з боку на бік, щоб не залишалося прогалин.
  • Розмістивши сковорідку з товстим дном на конфорці, встановлюємо сильне нагрівання і виливаємо 70 мл дезодорованого масла. Зменшуємо полум’я до середнього. Розподіляємо по гарячій поверхні нагетси і підсмажуємо до хрусткої скоринки.
  • Перевертаємо шматочки час від часу, щоб смаження відбувалося рівномірно і скоринка стала одного кольору.

Сервіруємо частування, присипаємо зеленню за бажанням. Макаємо м’ясо в соус і дегустуємо. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь