Класичний салат Олів’є з ковбасою – це популярне у багатьох сім’ях та смачне святкове частування. Салат порадує апетитним виглядом та поживністю. Приготувати її в домашніх умовах дуже просто. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 5 шт.
- Морква 2 шт.
- Куряче яйце 5 шт.
- Огірки солоні 600 гр.
- Ковбаса варена 500 гр.
- Горошок зелений консервований 250 гр.
- Майонез столовий молочний 250 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Класичний салат Олів’є готується дуже просто. Попередньо відварюємо овочі в мундирі та курячі яйця. Даємо продуктам охолонути.
- Картоплю, що остигнула, очищаємо і ріжемо невеликими кубиками. Відправляємо інгредієнти в каструлю або в іншу зручну для розмішування ємність.
- Також дрібно нарізаємо відварену моркву та відправляємо її в посуд з картоплею.
- Сюди ж викладаємо порізані кубиком курячі яйця.
- Подрібнюємо солоні огірки та відправляємо їх у загальну масу.
- Акуратним квадратиком ріжемо варену ковбасу. Викладаємо її в салат.
- Приєднуємо зелений горошок, з якого заздалегідь зливаємо рідину. Солимо вміст, поливаємо майонезом та перемішуємо.
Класичний салат Олів’є з ковбасою готовий. Подавайте частування до столу!