Класичний салат «Соняшник» з чіпсами та грибами

Класичні рецепти салатів передаються з покоління до покоління. Вони мають свої тонкощі та секрети смаку. У цьому рецепті ми докладно розповімо, як приготувати класичний «Соняшник» з грибами та чіпсами.

Як приготувати класичний салат «Соняшник» з чіпсами та грибами

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Куряче філе, морква та яйця поставте варитися в окремих ємностях. Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте і обсмажте на олії. Потім обсмажте на олії часточки печериць.
  • Куряче м’ясо остудіть і наріжте кубиками. Викладіть перший шар із м’яса на плоску страву, змастіть його майонезом, посоліть і приправте до смаку.
  • На м’ясний шар викладіть обсмажені гриби, змастіть майонезом. Потім йде шар із обсмаженої цибулі.
  • Варену моркву очистіть, натріть на тертці. Зробіть шар із моркви, змастіть його майонезом.
  • Після моркви викладіть шар із тертого сиру, його також промажте майонезом.
  • З варених яєць зніміть шкаралупу, відокремте білки від жовтків, подрібніть на тертці. Спочатку сформуйте шар із білків та майонезу, потім зробіть шар із жовтків і змастіть його майонезом.
  • Оливки розріжте навпіл, викладіть їх по всій поверхні салату. Перш ніж подати салат на стіл, дайте йому просочитися в холодильнику 1-2 години. Потім прикрасьте страву та чіпсами і салат «Соняшник» готовий.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь