Салат «Соняшник» має безліч варіацій. У класичному рецепті обов’язково присутні гриби. Але і без них салат має чудовий смак і залишається таким же ситним.
Як приготувати салат «Соняшник» з чіпсами та куркою без грибів
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 350 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Маслини 20 гр.
- Сир 100 гр.
- Чіпси 50 гр.
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
Кроки
- Яйця зваріть круто, остудіть та очистіть.
- З двох яєць дістаньте жовтки.
- Інші яйця натріть на тертці. Також на тертці натріть сир.
- Куряче м’ясо зваріть із невеликою кількістю солі. М’ясо остудіть і наріжте кубиками.
- Маслини наріжте на четвертинки.
- На блюдо викладіть перший шар з курячого м’яса, нанесіть на нього сіточку з майонезу.
- Далі йдуть шари з яєць та сиру, їх також необхідно промазати майонезом.
- Жовтки подрібніть до крихти.
- Посипте цією крихтою салат, поверх неї розкладіть часточки маслин.
- Перед тим, як подати салат «Соняшник» на стіл, викладіть по колу чіпси.
Смачного!