Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.
Інгредієнти
Порції: –+
- Бекон 3 смужки
- Манна крупа 200 гр.
- Цибуля зелена 30 гр.
- Олія оливкова 60 мл.
- Апельсин 3 шт.
- Родзинки 150 гр.
На порцію
Калорії: 265 ккал
Білки: 5.7 г
Жири: 11.4 г
Вуглеводи: 37.1 г
Кроки
- Скибочки бекону подрібнити і підсмажити на середньому вогні протягом трьох хвилин, доки не витопиться жир.
- Додати манну крупу і обсмажувати, помішуючи пару хвилин, потім додати подрібнену петрушку, влити олію і кинути родзинки. Готувати все разом ще дві-три хвилини.
- Розробити апельсин на сегменти без шкірки та шкірки. Або просто нарізати на часточки. Змішати апельсини разом із родзинками та беконом або подавати скибочки апельсина окремо.