Фарофа

Фарофа – смажена мука маніоки (можна замінити манкою). Цю ситну страву можна знайти в багатьох закладах, де її подають як додаткову або навіть основну.

Інгредієнти
Порції: +1
На порцію
Калорії: 265 ккал
Білки: 5.7 г
Жири: 11.4 г
Вуглеводи: 37.1 г
Кроки
15 хвДрук
  • Скибочки бекону подрібнити і підсмажити на середньому вогні протягом трьох хвилин, доки не витопиться жир.
  • Додати манну крупу і обсмажувати, помішуючи пару хвилин, потім додати подрібнену петрушку, влити олію і кинути родзинки. Готувати все разом ще дві-три хвилини.
  • Розробити апельсин на сегменти без шкірки та шкірки. Або просто нарізати на часточки. Змішати апельсини разом із родзинками та беконом або подавати скибочки апельсина окремо.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь