Печінка тріски неймовірно корисна і містить необхідні жири та мікроелементи. Особливою родзинкою цього салату є перепелині яйця, які також багаті багатьма вітамінами. Такий салат відмінно доповнить ваш пх раціон і урізноманітнить звичне меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Огірок 1 шт.
- Печінка тріски 1 банка
- Оливки 30 гр.
- Цибуля зелена 1 пучок
- Яйце перепелине 5 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Лимонний сік 2 ч. л.
На порцію
Калорії: 207 ккал
Білки: 4.5 г
Жири: 18.7 г
Вуглеводи: 5.0 г
Кроки
- Почнемо готувати салат із печінкою тріски ПХ. Огірок миємо та нарізаємо невеликими смужками або кубиками, як вам більше подобається.
- Перепелині яйця відправляємо в киплячу підсолену воду і варимо 5 хв.
- Охолоджуємо та розрізаємо кожне яйце на 4 частини.
- Тріску відкриваємо та подрібнюємо на зручні шматочки.
- Тепер шарами викладаємо інгредієнти у салатницю. Відразу кладемо огірки, потім – печінку, яйця та маслини. Солимо.
- Оливкову олію змішуємо з лимонним соком і поливаємо салат, приготовленою сумішшю.
- Верх прикрашаємо подрібненою зеленню.
Смачного!