Салат Мімоза з печінкою тріски

Салат Мімоза з печінкою тріски відрізняється насиченим смаком, поживними властивостями та привабливим зовнішнім виглядом. Таке частування ідеально підійде для сімейного свята. Спробуйте приготувати апетитний салат за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 152 ккал
Білки: 5.6 г
Жири: 12.5 г
Вуглеводи: 4.3 г
Кроки
60 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі та яйця заздалегідь відварюємо до готовності.
  • Далі усі інгредієнти необхідно подрібнити. Натираємо на тертці картопля, морква, яєчні білки, солоні огірки та твердий сир. У крихту розминаємо печінку тріски та яєчні жовтки. Дрібно рубаємо ножем зелену цибулю.
  • Починаємо викладати салат шарами. Спершу викладаємо шар із картоплі.
  • Потім викладаємо печінку тріски. Посипаємо її перцем.
  • Доповнюємо шари подрібненою зеленою цибулею.
  • Поливаємо все це сіточкою із майонезу.
  • Далі кладемо шар із солоних огірків.
  • Кладемо шар із білків і обмазуємо його майонезом.
  • Далі йде терта відварена морква.
  • Посипаємо все це тертим сиром.
  • Знову поливаємо майонезом.
  • Посипаємо подрібненими яєчними жовтками.

Салат Мімоза з печінкою тріски готовий. Прикрашайте та пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь