Печінкові млинці – це дуже смачна і ситна страва. Вони добре підходять для різноманітних начинок, овочевих, м’ясних або грибних. А тому можуть стати чудовою святковою стравою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча печінка 500 гр.
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сметана 20% 1 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Сода харчова на кінчику ножа
На порцію
Калорії: 204 ккал
Білки: 13.1 г
Жири: 13.3 г
Вуглеводи: 7.8 г
Кроки
- Готувати млинці печінкові легко! Печінку промиваємо водою. Цибулину очищаємо від лушпиння. Прокручуємо цибулю та печінку через м’ясорубку.
- Морквину чистимо і миємо, натираємо моркву за допомогою дрібної тертки.
- У глибокій ємності з’єднуємо фарш, яйце сметану, борошно, соду та моркву. Солимо і перчимо на смак. Перемішуємо продукти.
- Розігріваємо змащену олією сковороду. Викладаємо один черпак тіста та розподіляємо його по всій сковороді. Смажимо на помірному вогні 3-4 хв. Потім перевертаємо на інший бік.
- Таким чином обсмажуємо всі млинці.
Смачного!