Горіхова начинка для млинців

Горіхова начинка для млинців
Час приготування: 40 хв

Джемом або варенням в якості начинки для млинців моїх розбійників вже не здивуєш. Минулого тижня я готувала ці ласощі з заварним кремом, а вчора випробувала новий рецепт. Горіхова начинка малюкам сподобалася найбільше. Кажуть, смак їм нагадав домашню халву.

Горіхова начинка для млинців готується швидко. Але вам слід заздалегідь підготувати всі продукти. Наприклад, баночка з меленими горіхами завжди стоїть у мене на стільниці, та й млинців напекти — хвилинна справа. В кінці залишається лише загорнути начинку в апетитні рулетики. Вуаля!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Підігрійте в сотейнику молоко. У нього пересипте цукор і вершкове масло. Доведіть суміш до кипіння помішуючи. Зніміть масу з вогню.
  • Додайте в сотейник цедру одного апельсина. Волоські горіхи подрібніть в кавомолці. Вони повинні перетворитися в дрібну крихту. Половину горіхів пересипте в сотейник.
  • Силіконової лопаткою вимісити суміш. Потім додайте другу половину горіхів. Знову перемішайте. Додайте родзинки і ром. Змішайте ці інгредієнти з горіховою масою.
  • У вас вийде відносно рідка начинка. Накрийте сотейник кришкою і залиште його хвилин на 20. Через деякий час начинка стане густішою. Рівномірно розподіліть начинку по млинцях.
  • Кожен млинець загорніть в рулет, розріжте на 2-3 частини. Шоколад розтопіть на водяній бані. Тонкою цівкою полийте млинці. Десерт готовий, подавайте його до столу!

У міру солодка і шалено ароматна горіхова начинка, на мою скромну думку, найкраща добавка до млинців. Однак не готуйте їх занадто тонкими. В іншому випадку ви навіть не будете відчувати їх смаку. До слова, горіхову масу вдало доповнюють і більші шматочки горіхів: мигдалю, фундука або кешью. Але від родзинок в такому випадку краще відмовитися. Приємного апетиту!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь