Млинці печінкові

Печінкові млинці – це дуже смачна і ситна страва. Вони добре підходять для різноманітних начинок, овочевих, м’ясних або грибних. А тому можуть стати чудовою святковою стравою. 

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 204 ккал
Білки: 13.1 г
Жири: 13.3 г
Вуглеводи: 7.8 г
Кроки
60 хвДрук
  • Готувати млинці печінкові легко! Печінку промиваємо водою. Цибулину очищаємо від лушпиння. Прокручуємо цибулю та печінку через м’ясорубку.
  • Морквину чистимо і миємо, натираємо моркву за допомогою дрібної тертки.
  • У глибокій ємності з’єднуємо фарш, яйце сметану, борошно, соду та моркву. Солимо і перчимо на смак. Перемішуємо продукти.
  • Розігріваємо змащену олією сковороду. Викладаємо один черпак тіста та розподіляємо його по всій сковороді. Смажимо на помірному вогні 3-4 хв. Потім перевертаємо на інший бік.
  • Таким чином обсмажуємо всі млинці.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь