Печінковий торт без моркви – чудова святкова страва, яка може виступати як закуска, так і як основна страва. Незмінно лише те, що печінковий торт дуже смачна, ніжна і соковита страва, яка завжди смакує і домочадцям, і гостям.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свиняча печінка 600 гр.
- Молоко коров’яче 500 мл.
- Майонез столовий молочний 400 гр.
- Манна крупа 250 гр.
- Куряче яйце 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Зелень 1 пучок
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 207 ккал
Білки: 11.0 г
Жири: 12.3 г
Вуглеводи: 14.6 г
Кроки
- Для того щоб приготувати печінковий торт без моркви, промити печінку, подрібнити блендером до рідкої густої консистенції.
- Посолити та поперчити масу.
- Додати до печінки манну крупу, ретельно перемішати міксером.
- Вбити до печінкової маси яйця. Додати молоко, перемішати все блендером.
- Перелити печінкову масу в глибоку миску, додати олію, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин для набухання манки.
- Розігріти сковороду з рослинною олією, випікати на ній печінкові млинці з двох сторін до зарум’янювання.
- Часник очистити, подрібнити.
- В окремій ємності змішати часник із майонезом.
- Кожен печінковий млинець промазати майонезом із часником, формуючи торт.
- Залишити печінковий торт без моркви ненадовго для просочення. перед подачею прикрасити страву рубаною зеленню. Гарний та смачний печінковий торт готовий!