Печінковий торт з свинячої печінки без моркви

Печінковий торт без моркви – чудова святкова страва, яка може виступати як закуска, так і як основна страва. Незмінно лише те, що печінковий торт дуже смачна, ніжна і соковита страва, яка завжди смакує і домочадцям, і гостям.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 207 ккал
Білки: 11.0 г
Жири: 12.3 г
Вуглеводи: 14.6 г
Кроки
50 хвДрук
  • Для того щоб приготувати печінковий торт без моркви, промити печінку, подрібнити блендером до рідкої густої консистенції.
  • Посолити та поперчити масу.
  • Додати до печінки манну крупу, ретельно перемішати міксером.
  • Вбити до печінкової маси яйця. Додати молоко, перемішати все блендером.
  • Перелити печінкову масу в глибоку миску, додати олію, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин для набухання манки.
  • Розігріти сковороду з рослинною олією, випікати на ній печінкові млинці з двох сторін до зарум’янювання.
  • Часник очистити, подрібнити.
  • В окремій ємності змішати часник із майонезом.
  • Кожен печінковий млинець промазати майонезом із часником, формуючи торт.
  • Залишити печінковий торт без моркви ненадовго для просочення. перед подачею прикрасити страву рубаною зеленню. Гарний та смачний печінковий торт готовий!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь