Бутерброди з консервованим тунцем і яйцем готується дуже просто. Запашне частування приготує навіть дитина. Закуска підходить для сніданків або швидкого перекушування. Бутерброди зручно брати на обід до школи чи роботи. Якщо брати частування із собою, можна не використовувати часник.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет ½ шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Огірок ½ шт.
- Тунець консервований 185 гр.
- Часник 1 зубець
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Готуємо продукти для апетитних бутербродів. Варимо яйця до стану круто. Охолоджуємо у крижаній воді. Миємо і витираємо насухо огірок. Відкорковуємо банку з консервованим тунцем.
- Розташовуємо сковороду на помірному вогні. Ріжемо багет на скибочки і укладаємо на гарячу поверхню. Підсмажуємо із двох сторін. Очищаємо часник. Смажений багет натираємо часником.
- Тунець витягаємо з рідини та кладемо у миску. Очищені яйця кладемо до риби.
- Поєднуємо інгредієнти, розминаючи вилкою. Якщо намазка досить густа, вливаємо трохи рибного розсолу. Спробувавши, солимо і перчимо на власний розсуд.
- Тонко нарізаємо огірок. Намазуємо підсушений хліб яєчно-рибною намазкою.
- Зверху кладемо огірок та перекладаємо бутерброди на тарілку.
Подаємо бутерброди до чаю. Смачного!