Гарячі бутерброди на батоні з ковбасою та сиром у духовці – це нестандартне виконання простої закуски. У теплому вигляді бутерброди особливо смачні, коли сир ще м’який і тягучий, а хлібна скоринка піджарена і хрумка. Доповнювати бутерброди ми будемо помідорами та маринованими огірками.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб тостовий 1 пакет
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Сир твердий 200 гр.
- Огірок солений 3 шт.
- Черрі 6-8 шт.
- Кетчуп 100 гр.
- Ковбаса Сервелат 300 гр.
Кроки
- Це найпростіший спосіб приготування гарячих ситних бутербродів. Зручно використовувати нарізаний хліб для тостів. Розкладіть скибочки на деку.
- Нанесіть на хліб майонез та кетчуп.
- Ковбасу та помідори наріжте кружальцями, мариновані огірки – поздовжніми платівками.
- На кожну хлібну скибочку покладіть по кухоль ковбаси та по платівці маринованого огірка.
- Також покладіть пару кружечків помідорів і посипте заготовки тертим сиром на тертці.
- Запікайте помідори в духовці за 180 градусів близько 10 хвилин, орієнтуйтеся на стан сиру. Перед подачею прикрасьте теплі бутерброди гілочками свіжої зелені. Смачного!