Варення з полуниці з м’ятою

Полуничне варення – одне з найпопулярніших домашніх ласощів у дітей та дорослих. А додавання м’яти додасть йому нових цікавих ноток. Варення втратить зайву нудотність і набуде легкого ментолового аромату. Це неймовірно смачне, так що хочеться їсти ложками!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
6 год 0 хвДрук
  • Готувати варення із полуниці з м’ятою просто! Полуницю миємо та видаляємо черешки, а також зіпсовані ягоди.
  • Лимон промиваємо водою і натираємо шкірку на дрібну тертку.
  • Перекладаємо полуницю в каструлю, додаємо лимонну цедру та засипаємо цукровим піском. Залишаємо все настоятися та пустити сік на 4-5 годин.
  • Листя м’яти промиваємо, відправляємо їх у каструлю і ставимо її на плиту. Доводимо масу до кипіння та варимо 10 хв. Розкладаємо гаряче варення по банкам і закочуємо.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь