Ароматне варення з ревеню з імбиром в домашніх умовах

варення з ревеню і імбиру

Це одне з найпопулярніших видів варення. Воно смачне, ароматне і дуже корисне. За цим рецептом у вас вийде варення однорідної консистенції, що нагадує джем.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • Черешки ревеню промийте, очистіть від плівочок і наріжте в довільному порядку.
  • Влийте в каструлю до ревеню воду і варіть 20-25 хвилин від моменту закипання.
  • Варений ревінь подрібніть блендером, додайте в пюре цукор і мелений імбир.
  • Видавіть сік одного лимона прямо в каструлю, перемішайте інгредієнти і знову поставте варитися.
  • Варіть варення 40-60 хвилин від моменту закипання, воно повинно загуснути і потемніти.
  • Гаряче варення розкладіть по стерилізованим банкам і закатайте.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь