Це одне з найпопулярніших видів варення. Воно смачне, ароматне і дуже корисне. За цим рецептом у вас вийде варення однорідної консистенції, що нагадує джем.
Інгредієнти
Порції: –+
- Ревень 500 гр.
 - Вода 200 мл.
 - Цукор-пісок 300 гр.
 - Імбир сушений 1 ч. л.
 - Лимон 1 шт.
 
Кроки
- Черешки ревеню промийте, очистіть від плівочок і наріжте в довільному порядку.
 - Влийте в каструлю до ревеню воду і варіть 20-25 хвилин від моменту закипання.
 - Варений ревінь подрібніть блендером, додайте в пюре цукор і мелений імбир.
 - Видавіть сік одного лимона прямо в каструлю, перемішайте інгредієнти і знову поставте варитися.
 - Варіть варення 40-60 хвилин від моменту закипання, воно повинно загуснути і потемніти.
 - Гаряче варення розкладіть по стерилізованим банкам і закатайте.
 
Приємного апетиту!


