У чашу блендера вирушають шматочки банана, вони заливаються молоком і збивається до однорідності. Далі туди додається мед на смак і все збивається ще раз. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу на сніданок або полудень.
Інгредієнти
Порції: –+
- Банан 1 шт.
- Молоко коров’яче 300 мл.
- Мед квітковий за смаком
Кроки
- Банани добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику та очищаємо від шкірки. Найкраще вибирати більш стиглі плоди, тому що з ними смузі вийде більш насиченим та ароматним.
- Далі нарізаємо банан кружальцями і відправляємо їх у чашу блендера.
- Тепер заливаємо все молоком. Залежно від переваг, можна використовувати як прохолодну, так і кімнатну температуру.
- Беремо занурювальний блендер і збиваємо все, поки згори не утворюється пишна піна, а смузі не стане однорідним. Там не повинно залишитися шматочків банана.
- Тепер знімаємо пробу і при необхідності додаємо в смузі трохи рідкого меду і збиваємо ще раз. За бажання, можна також додати трохи більше молока, щоб напій був рідкішим.
Розливаємо все по склянках і подаємо до столу на сніданок чи полудень. Приємного апетиту!