Банановий смузі з молоком у домашніх умовах

Банановий смузі з молоком у домашніх умовах

У чашу блендера вирушають шматочки банана, вони заливаються молоком і збивається до однорідності. Далі туди додається мед на смак і все збивається ще раз. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу на сніданок або полудень.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
10 хвДрук
  • Банани добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику та очищаємо від шкірки. Найкраще вибирати більш стиглі плоди, тому що з ними смузі вийде більш насиченим та ароматним.
  • Далі нарізаємо банан кружальцями і відправляємо їх у чашу блендера.
  • Тепер заливаємо все молоком. Залежно від переваг, можна використовувати як прохолодну, так і кімнатну температуру.
  • Беремо занурювальний блендер і збиваємо все, поки згори не утворюється пишна піна, а смузі не стане однорідним. Там не повинно залишитися шматочків банана.
  • Тепер знімаємо пробу і при необхідності додаємо в смузі трохи рідкого меду і збиваємо ще раз. За бажання, можна також додати трохи більше молока, щоб напій був рідкішим.

Розливаємо все по склянках і подаємо до столу на сніданок чи полудень. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь