Брускета з помідорами, прошутто і пармезаном

Брускетта з помідорами, прошутто і пармезаном

Любите італійську кухню? Тоді цей рецепт брускети просто створений для вас. Італійська шинка, сир і помідори в поєднанні зі свіжим багетом не залишать байдужим нікого. А щоб підкреслити смак продуктів і додати бутербродам родзинку, обов’язково додайте сушений базилік.

Замість прошутто (це і є та сама італійська шинка) можна взяти хамон – в’ялену свинину по-іспанськи. Це вишукане м’ясо якнайкраще гармонує з пармезаном і помідорками (тут ми рекомендуємо віддати перевагу черрі). І, звичайно, хороша оливкова олія.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 650 ккал
Кроки
20 хвДрук
  • Томати обполосніть, витріть і наріжте невеликими шматочками.
  • Перекладіть їх в чашку, полийте оливковою олією, посипте базиліком і гарненько все змішайте.
  • Багет наріжте на шматки товщиною 1-1.5 сантиметра.
  • Викладіть підготовлений хлібець на застелене спеціальним папером деко і підсушіть в духовці при 200 градусах – на це у вас піде хвилиночок 5.
  • Підсушені шматочки багета натріть часничком.
  • Зверху покладіть томати в оливковій олії, на них – прошутто, а поверх найтонші шматочки сиру.

Брускетти подаються холодними.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь