Брускета з рікоттою і медовими томатами

Брускета з рікоттою і медовими томатами
Час приготування: 40 хв

Ще один простий рецепт неймовірно смачної закуски. Соковита, кисло-солодка завдяки поєднанню черрі, рікотти і меду начинка просто ідеально підходить для хрусткого свіжого хліба. А зелень буде відмінним доповненням і останнім штрихом цього приголомшливого страви.

Важливо: хоч ці брускетти і готуються дуже і дуже просто, робити їх потрібно заздалегідь. Пасивне приготування, а саме запікання в духовці, займає 40 хвилин. Ви ж в цей час можете займатися іншими справами. Інгредієнти вказані з розрахунку на 2 шматочки хліба.

Інгредієнти
Кроки
40 хвДрук
  • Томати і зелень обполосніть водою і обсушіть.
  • Черрі наріжте половинками і відправте в миску. Туди ж покладіть листочки від чебрецю.
  • Посоліть, додайте перчик, мед і оливкову олію. Акуратно все це перемішайте.
  • Викладіть на застелене пекарським папером деко і запікайте в духовці 40 хвилин при температурі в 150 градусів.
  • Розігрійте сковорідку з додаванням вершкового масла і обсмажте на ньому хліб з двох сторін.
  • Підготовлений хлібець змастіть сиром. Зверху викладіть запечені черрі.
  • Подрібніть базилік і посипте їм брускетти. Тепер закуску можна подавати на стіл.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь