Бульйон на курячих ніжках виходить неймовірно ароматним, наваристим і апетитним. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої кулінарної збірки. Впораються навіть новачки!
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячі гомілки 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Петрушка 1 пучок
- Сіль 1 ст.л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець чорний горошок за смаком
- Лист лавровий 3 шт.
- Вода 2 л.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти по списку.
- Очищаємо моркву від шкірки і промиваємо її під водою.
- Розрізаємо морквину на великі шматочки.
- Також очищаємо ріпчасту цибулю. Розрізати її не потрібно.
- Очищаємо зубчик часнику від лушпиння.
- Викладаємо у велику каструлю розморожені та промиті курячі ніжки. Сюди ж відправляємо підготовлені овочі разом з лавровим листком та горошинами перцю.
- Заливаємо інгредієнти водою і доводимо все до кипіння. Додаємо сіль та чорний мелений перець.
- Знімаємо пінку і готуємо бульйон ще 40-50 хвилин на тихому вогні. Викладаємо в кінці готування промитий пучок зелені.
- Після готовності проціджуємо бульйон будь-яким зручним способом.
Ароматний прозорий бульйон на курячих ніжках готовий. Можна пробувати!