Бульйон на курячих ніжках

Бульйон на курячих ніжках виходить неймовірно ароматним, наваристим і апетитним. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої кулінарної збірки. Впораються навіть новачки!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти по списку.
  • Очищаємо моркву від шкірки і промиваємо її під водою.
  • Розрізаємо морквину на великі шматочки.
  • Також очищаємо ріпчасту цибулю. Розрізати її не потрібно.
  • Очищаємо зубчик часнику від лушпиння.
  • Викладаємо у велику каструлю розморожені та промиті курячі ніжки. Сюди ж відправляємо підготовлені овочі разом з лавровим листком та горошинами перцю.
  • Заливаємо інгредієнти водою і доводимо все до кипіння. Додаємо сіль та чорний мелений перець.
  • Знімаємо пінку і готуємо бульйон ще 40-50 хвилин на тихому вогні. Викладаємо в кінці готування промитий пучок зелені.
  • Після готовності проціджуємо бульйон будь-яким зручним способом.

Ароматний прозорий бульйон на курячих ніжках готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь