Бульйон на курячих бедрах – дуже смачний, ароматний і наваристий домашній продукт для вашого сімейного столу. Відварити такий апетитний бульйон своїми руками нескладно. Для цього використовуйте швидкий покроковий рецепт із фотографіями з нашої добірки. Порадуйте себе та близьких!
Інгредієнти
Порції: –+
- Курячі стегена 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода 2.5 л.
- Морква 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Кріп 1 пучок
- Сіль до смаку
- Перець чорний мелений за бажанням
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець запашний горошок 5 шт.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Курячі стегна промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на плиту та доводимо вміст до кипіння. Після прибираємо пінку і варимо на невеликому вогні 30 хвилин.
- Викладаємо сюди очищену цибулину і моркву. Солимо заготовку за смаком і варимо ще 20 хвилин.
- За 10 хвилин до готовності додаємо перці та лавровий лист.
- У цей час відварюємо два яйця до готовності. Остуджуємо їх і очищаємо.
- Поділяємо яйця на частини. Зі стегон знімаємо м’ясо. Нарізаємо відварену морквину. Відправляємо ці продукти в бульйон разом із зеленню.
Апетитний домашній бульйон на курячих стегнах готовий. Розливайте по порційним тарілкам і подавайте до столу!