Бульйон на курячих стегнах

Бульйон на курячих стегнах

Бульйон на курячих бедрах – дуже смачний, ароматний і наваристий домашній продукт для вашого сімейного столу. Відварити такий апетитний бульйон своїми руками нескладно. Для цього використовуйте швидкий покроковий рецепт із фотографіями з нашої добірки. Порадуйте себе та близьких!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Курячі стегна промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо на плиту та доводимо вміст до кипіння. Після прибираємо пінку і варимо на невеликому вогні 30 хвилин.
  • Викладаємо сюди очищену цибулину і моркву. Солимо заготовку за смаком і варимо ще 20 хвилин.
  • За 10 хвилин до готовності додаємо перці та лавровий лист.
  • У цей час відварюємо два яйця до готовності. Остуджуємо їх і очищаємо.
  • Поділяємо яйця на частини. Зі стегон знімаємо м’ясо. Нарізаємо відварену морквину. Відправляємо ці продукти в бульйон разом із зеленню.

Апетитний домашній бульйон на курячих стегнах готовий. Розливайте по порційним тарілкам і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь