Булочки Сіннабон без дріжджів, білого цукру, молока, при бажанні і без глютену

⠀Зустрічали таке?

Інгредієнти
Порції: +9
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Об’єднати всі сухі інгредієнти. Перемішавши.
  • Окремо в сотейнику об’єднуємо всі рідкі інгредієнти, доводимо до кипіння і вливаємо в суху частину. І замішуємо тісто.⠀
  • У розм’якшене вершкове масло додаємо всі інгредієнти. Перемішуємо до однорідності.⠀
  • ⠀Розгортаємо тісто в прямокутник.
  • Викладаємо на поверхню начинку і рівномірно розподіляємо її, не багато відступаючи від країв.
  • Далі тісто з начинкою скачуємо в рулет, обернувши харчовою плівкою і відправляємо в морозилку на 10-15хв, що б зручніше було розрізати,⠀
  • Виймаємо з морозилки і ріжемо приблизно на 9 однакових частин.⠀
  • Роз’ємну форму змащуємо маслом, я поклала на антипригарний килимок і не змащувала його. Випікаємо в розігрітій духовці 30-35хв, при 190гр.⠀
  • Готуємо соус. Всі інгредієнти пробиваємо в блендері.
  • Наносимо на поверхню теплих булочок і залишаємо просочитися на 10-15хв.⠀

Обов’язково приготуйте це! Це дуже смачно!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Александр

    Какие булочки интересные) Не пробовал таких, рецепт понравился)

Залишити відповідь