⠀Зустрічали таке?
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто
- Борошно пшеничне (ц\з без глютена) 295 гр.
- Кокосовий цукор 20 гр.
- Розпушувач 10 гр.
- Рідкі інгредієнти:
- Молоко вівсяне 160 мл.
- Лимонний сік 5 мл.
- Масло вершкове 50 гр.
- Начинка
- Кокосовий цукор 80 гр.
- Кориця 8 гр.
- Масло вершкове 70 гр.
- Вершковий соус
- Сухих кешью(замочені на ніч) 60 гр.
- Кокосової олії 15 гр.
- Кокосове молоко 30-50 мл.
- Топінамбур (сироп) 40 гр.
Кроки
- Об’єднати всі сухі інгредієнти. Перемішавши.
- Окремо в сотейнику об’єднуємо всі рідкі інгредієнти, доводимо до кипіння і вливаємо в суху частину. І замішуємо тісто.⠀
- У розм’якшене вершкове масло додаємо всі інгредієнти. Перемішуємо до однорідності.⠀
- ⠀Розгортаємо тісто в прямокутник.
- Викладаємо на поверхню начинку і рівномірно розподіляємо її, не багато відступаючи від країв.
- Далі тісто з начинкою скачуємо в рулет, обернувши харчовою плівкою і відправляємо в морозилку на 10-15хв, що б зручніше було розрізати,⠀
- Виймаємо з морозилки і ріжемо приблизно на 9 однакових частин.⠀
- Роз’ємну форму змащуємо маслом, я поклала на антипригарний килимок і не змащувала його. Випікаємо в розігрітій духовці 30-35хв, при 190гр.⠀
- Готуємо соус. Всі інгредієнти пробиваємо в блендері.
- Наносимо на поверхню теплих булочок і залишаємо просочитися на 10-15хв.⠀
Обов’язково приготуйте це! Це дуже смачно!
Какие булочки интересные) Не пробовал таких, рецепт понравился)