Бутерброди з червоною рибою – це проста у виконанні, неймовірно смачна та яскрава закуска для вашого столу. Таке частування ідеально підійде для домашнього свята чи фуршету. Спробуйте приготувати привабливі бутерброди за нашим перевіреним покроковим рецептом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет 150 гр.
- Сьомга слабосолона 150 гр.
- Вершковий сир 150 гр.
- Огірок мариновані 70 гр.
- Кріп 7 гр.
- Лимон 1 скибочка
- Перець чорний мелений 1 щіпка
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти для наших апетитних бутербродів.
- Багет нарізаємо порційними скибочками та викладаємо у форму для запікання.
- Відправляємо багет підсушувати в розігріту до 200 ° духовку на 5-7 хвилин. Скибочки мають придбати золотистий рум’янець.
- У глибокій мисці з’єднуємо подрібнений кріп з сиром, дрібкою чорного меленого перцю і краплями лимонного соку. Одну гілочку кропу відкладаємо для прикраси.
- Перемішуємо сирну масу та обмазуємо нею підсушений багет.
- Червону рибу нарізаємо тонкими скибочками. Їх викладаємо на сирну поверхню.
- Сюди ж кладемо по тонкому кухлі маринованого огірка. За бажання його можна замінити свіжим. Вийде також смачно.
- Прикрашаємо частування шматочками ароматного свіжого кропу.
Бутерброди з червоною рибою готові. Подавайте до столу!