Бутерброди з фореллю дозволять вам смачно урізноманітнити повсякденне меню. Є багато варіацій цієї закуски. З фореллю чудово поєднуються огірки, яйця, вершковий сир, різноманітна зелень та інші продукти. Ми пропонуємо вам приготувати один із найпростіших і найшвидших варіантів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 3 скибочки
- Сіль за смаком
- Огірок 50 гр.
- Сир вершковий 3 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Форель слабосолона 40 гр.
- Кунжут 10 гр.
Кроки
- Візьміть все за списком. Батон можна трохи підсушити на сковорідці.
- Скибочки батона змастіть сирним сиром, його не шкодуйте, тоді закуска вийде соковитою та смачною.
- Огірок помийте та наріжте тонкими кружальцями. Розкладіть скибочки поверх сиру.
- Філе слабосоленої форелі наріжте пластинками і покладіть зверху на бутерброди.
- Фінальний штрих – кунжут. Посипте бутерброди з форелью кунжутом та подавайте на стіл. Смачного!