Бутерброди з яйцем і сиром готуються в різних варіантах, швидко, з мінімального набору інгредієнтів, а найсмачніші виходять гарячим способом. У цьому рецепті готуємо бутерброди для ситного, смачного сніданку і запечемо в духовці, що займе у вас не більше 20 хвилин. Такі бутерброди будуть альтернативою і вівсянці, і омлету.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 5 скибочок
- Сир твердий 150 гр.
- Куряче яйце 5 шт.
- Вершкове масло 50 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Паприка за смаком
Кроки
- Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі і змастити деко або форму для запікання.
- Твердий сир подрібнити на тертці. Скибочки батона перекласти на лист і на них гіркою укласти натертий сир.
- У середині сиру рукою зробити невелике заглиблення, кожне акуратно розбити по одному яйцю. Увімкніть духовку на 200°С.
- Потім посипати бутерброди сіллю з чорним перцем і паприкою. Поставити в гарячу духовку на 10 хвилин. За цей час сир розплавиться і яйце залишиться з рідким жовтком.
Приготовлені гарячі бутерброди з сиром та яйцем розкласти по порційних тарілках і одразу подати на сніданок. Смачного!