Бутерброди з яйцем та сиром

Бутерброди з яйцем і сиром готуються в різних варіантах, швидко, з мінімального набору інгредієнтів, а найсмачніші виходять гарячим способом. У цьому рецепті готуємо бутерброди для ситного, смачного сніданку і запечемо в духовці, що займе у вас не більше 20 хвилин. Такі бутерброди будуть альтернативою і вівсянці, і омлету

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
15 хвДрук
  • Вершкове масло розтопити в мікрохвильовій печі і змастити деко або форму для запікання.
  • Твердий сир подрібнити на тертці. Скибочки батона перекласти на лист і на них гіркою укласти натертий сир.
  • У середині сиру рукою зробити невелике заглиблення, кожне акуратно розбити по одному яйцю. Увімкніть духовку на 200°С.
  • Потім посипати бутерброди сіллю з чорним перцем і паприкою. Поставити в гарячу духовку на 10 хвилин. За цей час сир розплавиться і яйце залишиться з рідким жовтком.

Приготовлені гарячі бутерброди з сиром та яйцем розкласти по порційних тарілках і одразу подати на сніданок. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь