Корисний і поживний суп виходить з філе індички. Домашнє блюдо вийде легким і не калорійним. Подавайте апетитне частування до обіду. Сподобається як дорослим, так і дітям.
Інгредієнти
Порції: –+
- Філе індички 300 гр.
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 1 зубець
- Макарони ⅔ ст.
- Цибуля зелена за смаком
- Зелень 1 пучок
- Вода 2 л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі промиваємо і очищаємо, філе індички промиваємо під водою.
- Далі філе обробляємо на порційні шматочки.
- Перекладаємо м’ясо в каструлю з підсоленою водою. Сюди ж кладемо часник і одну цибулину. Вміст доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
- Картоплю обробляємо на невеликі шматочки.
- Частину цибулини, що залишилася подрібнюємо, моркву натираємо на тертці.
- Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості.
- У готовий бульйон опускаємо картоплю і варимо ще 10 хвилин.
- Слідом викладаємо цибулю з морквою. Варимо до готовності картоплі.
- Після опускаємо в каструлю макарони.
- Через 10-15 хвилин додаємо мелений перець і подрібнену зелень.
Апетитний суп з індички готовий. Можна розливати по тарілках і подавати до столу.