Домашні сирники з лимонним смаком

Існує багато рецептів сирників, і всі вони по-своєму гарні. Але я віддаю перевагу ті, що готуються без борошна. У такої сирної випічки смак більш насичений. Щоб домашні сирники не розвалювалися, я додаю трохи манки. А вдале поєднання лимона і сиру стало для мене справжнім відкриттям.

Легкі цитрусові нотки роблять сирники ще апетитніше. Під час приготування я використовую ще одну хитрість — додаю трохи куркуми для красивого лимонного кольору випічки. Іноді кладу в тісто родзинки і курагу. Доповнюю сирники сметаною або поливаю варенням. Виходить чудово!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
20 хвДрук
  • Розімніть сир ложкою або товкачем для картоплі. Додайте інші інгредієнти, перемішайте і залиште на 4 години.
  • Присипте робочу поверхню борошном, викладіть тісто і скачайте його в ковбаску.
  • Розріжте ковбаску на 9 рівних частин. За допомогою ножа сформуйте сирники.
  • Домашні сирники з лимонним смаком
    Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і обсмажте сирники на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь