Домашній хліб з сиром у духовці

Домашній хліб з сиром у духовці – відмінний варіант для приготування бутербродів до сніданку або на перекус. Тісто готується простіше простого і на відміну дріжджового, не вимагає великих тимчасових витрат. Виріб моментально зникає зі столу. Досвідчені господині готують відразу подвійну порцію, щоб доставити насолоду гастрономів близьким по максимуму.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Готуємо продукти, ґрунтуючись на рецептурі. Змішавши з розпушувачем борошно, просіюємо в миску і солимо.
  • До сухої суміші висипаємо тертий сир та приправляємо запашними прованськими травами.
  • Окремо наливаємо тепле молоко, 45 мілілітрів рослинної олії, додаємо попередньо вимиті та обсушені яйця. Розмішуємо до поєднання компонентів. Даємо трохи настоятися.
  • З’єднуємо сухі та рідкі інгредієнти.
  • Замісивши тісто, прикриваємо та даємо відпочити 25 хвилин. Прогріваємо духовку, виставивши на датчику 180 ° С.
  • Форму змащуємо олією та перекладаємо тісто, формуючи майбутній хліб.
  • Поміщаємо заготовку в духовку на 35 хвилин. Через деякий час відкривши духовку і притримуючи прихватками, проколюємо хліб шпажкою. Вона має бути сухою. Це означає, що хліб готовий.
  • Дістаємо виріб, даємо охолонути на ґратах.

Нарізавши шматочками, дегустуємо. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь