Класичне поєднання червоної риби і вершкового сиру підкорило вже багато сердець. Я ж пропоную приготувати паштет на основі цих інгредієнтів. Є 5 хвилин і мінімальний набір продуктів? Тоді приступаємо!
Паштет з червоної риби — це відмінне рішення для закуски. З такою і в бенкет, і в світ, і в добрі люди! Для приготування смакоти рекомендую вибирати слабосоленої лосось або іншу червону рибу. Вершковий сир за бажанням можна купити з добавками, наприклад, гострий або з травами.
Інгредієнти
Порції: –+
- Лосось 150 гр.
- Сир вершковий 150 гр.
- Лимон цедра 2 ч. л.
- Сіль за смаком
- Кріп ½ пучка
- Хрін 2 ст. л.
- Лимон (сік) 2 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Змішайте вершковий сир, лимонний сік і цедру. Додайте білий столовий хрін і добре перемішайте.
- Наріжте філе риби на маленькі шматочки, порубати дрібно кріп і додайте інгредієнти до вершкової суміші.
- Посоліть і поперчіть паштет за смаком, перемішайте. При подачі прикрасьте бутерброди.
Готовий домашній паштет можна зберігати в холодильнику в скляній банці. Використовуйте його з крекерами, підсмаженими тостами, грінками або тарталетками. Вишукане, але в той же час просте блюдо!